Promo – Mona och Per Olof

Per Olof och Mona

Mona Johansson är sångerska, musiker och låtskrivare som den 30 april släppte låten ”Jag lämnar dig nu”. Det är den första i en rad av sånger på svenska som kommer släppas under året och som är ett resultat av samarbetet mellan Mona Johansson och Per Olof Sjöström.

Kort om “Jag lämnar dig nu”
Releasedatum 30 april 2021
Sång, text och musik av Mona Johansson
Gitarrer och arrangemang Per Olof Sjöström
Inspelad och mixad av Per Ängkvist på Real Music Studio, Stockholm, 2021
Skivbolag MoJo Music. Läs mer om “Jag lämnar dig nu”

Mona så vackert. Stiliserad enkel och klar text med vackert arrangemang. En stämningsbild ur livet. Tycker om videon också med de olika strömningarna och mönstren, skuggorna i vattnet. Vackert. En spegelbild….” Marie Bergman, maj 2021.

Kort om Mona Johansson
Mona är född med musik med folkmusiker i flera generationer. De senaste 2 åren har hon och Per Olof Sjöström arbetat ihop med bl a Monas show “Mona med vänner” på Bluesbaren, Stockholm, och nu med hennes nya sånger. Hon spelade tidigare med Christer Lyssarides (Yonder, Eric Bibb) och som är medproducent på hennes tidigare utgivningar; den egna låten ”Chased by Shadows” (singel, 2015) och ”Walk” (album, 2017) som är en samling blues- och soulcovers. Idag skriver Mona på svenska och musiken är mer åt folk- och singer-song-genren. Mer om Mona!

Kort om Per Olof Sjöström
Per Olof är gitarrist och en av tre grundare till musiker- & artistgymnasiet Rytmus i Stockholm. Förutom samarbetet med Mona är han också aktuell i duon Sjöström & Gullö och sitt eget band ”Slip´n Slide”. Per Olof har arbetat på teatrar och musikaler i Stockholm, bl a som kapellmästare åt Siw Malmkvist samt med artister som Bo Parnevik, Loffe Karlsson, Magnus Härenstam och Barbro ”Lillbabs” Svensson. Mer om Per Olof!

Mona och Per Olof är bokningsbara som duo eller med band. Kontakta för bokning!

Copyright © 2023 MoJo Music | My Music Band by Catch Themes