Det här är Hon

Det här är Hon is an act where the poems are in Swedish and therefor presented in Swedish here.

Det här är Hon Det här är en akt med sånger och dikter skapade av starka, modiga kvinnor skrattande, gråtande hatande, vilsna, förlåtande sökande, bärande jublande, svärande knäande, krävande kvinnor Det här är Hon Tolkat och framfört av Mona, Bobo och Christer

Bobo Eriksson, från södra Dalarna, kallar sig själv ”coverpoet”. Med stor inlevelse reciterar han kända dikter av äldre svenska poeter. Bobo skriver också egna dikter som t ex den vackra ”Krogen i skogen”.

Christer Lyssarides är en lysande instrumentalist som med sitt känsliga, suggestiva gitarrspel nästan omärkligt bygger upp och understödjer uttrycket och den musikaliska kärnan i allt han befattar sig med. Christer som är grundare, och tidigare medlem i grupper som Tiny Island och Yonder, har turnerat och deltagit i skivinspelningar med en rad artister såsom Eric Bibb, Cyndee Peters, Robert Hill och Johan Rothstein.

Mona Johansson är en färgstark sångerska med rötter i både svensk och amerikansk musiktradition. Med en röst som påminner om 1930-talets bluesdrottningar har hon ett starkt uttryck där orden väger lika tungt som musiken. Läs mer om Mona!

Copyright © 2020 MoJo Music | My Music Band by Catch Themes
Scroll Up